Avokádó pástétom

Avokádó pástétomot fogyaszthatunk előételként, de vacsorára is kiváló.
Hozzávalók:
- 2 db kemény tojás,
- 1 fej hagyma,
- 1 kanál margarin,
- 1 db avokádó,
- só, bors, citromlé,
- kevés őrölt szerecsendió.
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, a margarinban üvegesre pároljuk, belereszeljük a kemény tojást, és hozzáadjuk a hámozott, villával áttört avokádót. Fűszerezzük, majd ízlésesen tálba helyezzük, paradicsommal, olajbogyóval díszítjük.
Forrás:
wikibooks.org
Kép: pixabay.com
Tetszett a cikk?
Magazin cikkek

egy csipetnyi szeretet...
Életmód, Vega élet
...avagy néhány gondolat a vegetáriánus táplálkozásról.

Karácsonyi fatörzs torta
VegaReceptek, Ünnepi receptek
Mai írásomban nemcsak a finom desszert receptjét osztom meg, de elmesélem a karácsonyi fatörzs meséjét is.

A leghosszabb életű nép
Életmód, Konyhatrend
10 ok, amiért a japánok egészségesebbek, fittebbek, és tovább élnek, mint mi.

7 módszer az energikusabb mindennapokért
Életmód, Vega élet
Egyszerű ötletek és tippek, amelyek segítenek nekünk, hogy kevésbé legyünk fáradtak.

Természetes vitaminforrásaink, 11. rész
Egészség, Vitaminok
Honnan szerezd be a napi B7-vitamin szükségletedet, ha vegetáriánus vagy? S más érdekességek.

Természetes vitaminforrásaink, 7. rész
Egészség, Vitaminok
Honnan szerezd be a napi B2-vitamin szükségletedet, ha vegetáriánus vagy? S más érdekességek.

A 90 napos diéta
Diéta, Diéta fajták
Hogyan veszítsük el a súlyfeleslegünket ízletes ételek feláldozása nélkül?

Diéta vagy életmódváltás?
Diéta, Tippek, ötletek
Mi a különbség a diéta és az életmódváltás között? Melyiket válasszam? Tippek és tanácsok.

Rakott hajdina
VegaReceptek, Egészséges ételek
A hajdina Ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos növény.